Solidline

Solidline Badwand 3-delig 120*140 cm - Chroom - Helder glas - 8 mm - Chroom - Helder glas - 8 mm

€499,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Badwand: Maak van je badkamer een oase van ontspanning

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: De badwand heeft een moderne en minimalistische uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke badkamerinrichting.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van stevig en duurzaam 8 mm gehard glas, biedt de badwand optimale veiligheid en langdurige prestaties.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de meegeleverde montage-instructies, is het installeren van de badwand een fluitje van een cent.
  • Verstelbare afmetingen: Met een afmeting van 120*140 cm is de badwand geschikt voor de meeste badkuipen. Bovendien kan hij op maat worden bijgesneden om perfect in jouw badkamer te passen.
  • NANO Coating: Het heldere glas van de badwand is behandeld met een NANO coating, waardoor vuil en kalkaanslag zich niet gemakkelijk kunnen hechten. Zo blijft de badwand altijd glanzend en gemakkelijk schoon te houden.

Gebruikerservaring: Maak van je badkamer een spa

Met deze 3-delige badwand tover je je badkamer om tot een echte spa. Of je nu wilt genieten van een ontspannend bad of simpelweg wilt voorkomen dat water over de rand van het bad spat, deze badwand is de perfecte oplossing.

Geniet van urenlang comfort en privacy terwijl je ontspant in je eigen bad. De badwand biedt een uitstekende bescherming tegen opspattend water, waardoor je badkamer schoon en droog blijft. Het stijlvolle design voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur en maakt van je dagelijkse bad een luxe ervaring.

Met de eenvoudige installatie en verstelbare afmetingen past de badwand moeiteloos in alle badkamers. Of je nu een kleine badkamer hebt of een ruim bemeten badkamer, deze badwand is de ideale toevoeging voor elke badkamerstijl.

Maak je geen zorgen over onderhoud, want de NANO coating zorgt ervoor dat je badwand altijd in topconditie blijft. Vuil en kalkaanslag hebben geen kans om zich aan het glas te hechten, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Je hoeft alleen maar af en toe met een doekje eroverheen te gaan!

Met de badwand creëer je niet alleen een rustige en ontspannen sfeer in je badkamer, maar ook een veilige omgeving voor het hele gezin. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en het stevige glas, hoef je je geen zorgen te maken over mogelijke ongelukken. Jouw gemoedsrust staat voorop!

Kies voor kwaliteit, stijl en gemak met de 3-delige badwand. Maak van jouw badkamer een oase van ontspanning en geniet van het comfort en de luxe die deze badwand te bieden heeft.