Solidline

Solidline Badwand met handdoekhouder 80*140 cm - Chroom - Helder glas - 8 mm - Chroom - Helder glas - 8 mm

€234,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Transformeer je badkamer met onze Badwand met handdoekhouder

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol en praktisch: Onze Badwand met handdoekhouder combineert functionaliteit met een modern design. Het voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer en zorgt ervoor dat je handdoeken altijd binnen handbereik zijn.
  • Hoogwaardige materialen: Deze badwand is gemaakt van hoogwaardig chroom en helder glas. Het 8 mm dikke glas zorgt voor duurzaamheid en veiligheid, terwijl het chroom een stijlvolle en luxe uitstraling geeft.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 80*140 cm past deze badwand perfect bij de meeste badkamers. Het creëert een afgescheiden douchegebied, waardoor spatten tot een minimum worden beperkt en je badkamer droog en schoon blijft.
  • Eenvoudige installatie: Onze badwand wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. Je kunt hem eenvoudig zelf installeren, zonder professionele hulp.
  • Gemakkelijk schoon te houden: Dankzij de NANO coating op het glas is het schoonmaken van deze badwand een fluitje van een cent. De coating voorkomt dat waterdruppels en zeepresten zich aan het glas hechten, waardoor je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer tijd overhoudt om te genieten van je badkamer.

Verbeter je badkamerervaring met onze Badwand

Deze Badwand met handdoekhouder is niet alleen een praktisch accessoire voor je badkamer, maar ook een echte eyecatcher. Het chroom en het heldere glas geven je badkamer een moderne uitstraling.

Geniet van een verfrissende douche zonder je zorgen te maken over spatten. De badwand creëert een afgescheiden douchegebied, zodat de rest van je badkamer droog blijft. Dit zorgt niet alleen voor een schone en opgeruimde uitstraling, maar bespaart je ook tijd en moeite bij het schoonmaken.

De handdoekhouder aan de zijkant van de badwand zorgt ervoor dat je altijd je handdoek binnen handbereik hebt. Zo hoef je nooit ver te reiken om je handdoek te pakken en kun je genieten van een ontspannen douchesessie.

Met een eenvoudige installatie en onderhoudsvriendelijk ontwerp is onze Badwand met handdoekhouder de perfecte keuze voor elke badkamer.

Transformeer je badkamer vandaag nog met onze Badwand met handdoekhouder. Bestel nu en geniet van een stijlvolle en praktische toevoeging aan je badkamer.