Solidline

Solidline Clear Roller front - 120

€610,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine: Clear Roller front 120*200 cm

Als je op zoek bent naar een moderne en stijlvolle douchecabine, dan is de Clear Roller front 120*200 cm precies wat je nodig hebt. Deze schuifdeur is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Met zijn chroomkleurige frame en heldere glazen panelen is deze douchecabine een lust voor het oog.

Kenmerken en Voordelen:

  • Duurzaam en stevig: Deze douchecabine is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt stevigheid en duurzaamheid voor jarenlang gebruik.
  • Perfecte afmeting: Met een afmeting van 120*200 cm past deze schuifdeur in de meeste standaard badkamers. Het biedt voldoende ruimte voor comfortabel douchen.
  • Helder glas: Het gebruik van helder glas zorgt voor een open en luchtige uitstraling in je badkamer en laat het natuurlijke licht binnenstromen.
  • Eenvoudig te onderhouden: De douchecabine is voorzien van een NANO-coating op het glas, waardoor vuil en kalk zich moeilijk hechten en het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Gebruikerservaring:

Met de Clear Roller front 120*200 cm kun je genieten van een ontspannen douche-ervaring. De soepele schuifdeur maakt het gemakkelijk om in en uit te stappen, zelfs in kleine badkamers. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit en een veilige douche-omgeving. Het heldere glas geeft een gevoel van ruimte en creëert een luxe uitstraling. Of je nu een snelle opfrisbeurt nodig hebt of wilt ontspannen na een lange dag, deze douchecabine biedt de perfecte plek om tot rust te komen.

De Clear Roller front 120*200 cm is een geweldige aanvulling voor elke moderne badkamer. Met zijn duurzaamheid, perfecte afmeting en heldere glaspanelen, ben je verzekerd van zowel stijl als functionaliteit. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van rust en schoonheid.