Solidline

Solidline Soft Close front - 130

€751,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Perfectie van de Soft Close Schuifdeur

Verrijk uw badkamer met de elegante en functionele Soft Close Schuifdeur. Deze hoogwaardige schuifdeur is de ideale toevoeging voor uw douchecabine. Met een perfecte combinatie van stijl en gemak, zal deze schuifdeur uw dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Soft Close Mechanisme: Geniet van een vloeiende en geruisloze sluiting van de deur dankzij het soft close mechanisme. Geen harde klappen meer, alleen maar rust en ontspanning.
  • Hoogwaardig Glas: De schuifdeur is vervaardigd uit hoogwaardig 8 mm dik helder glas, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft aan uw badkamer.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor kalkaanslag en zeepresten gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit bespaart u tijd en moeite bij het schoonmaken.
  • Veilig en Betrouwbaar: De schuifdeur is voorzien van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt met een gerust hart genieten van uw douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Met de Soft Close Schuifdeur kunt u elke dag genieten van een luxe en ontspannende douche-ervaring. Het soepele sluitsysteem zorgt voor een rustgevende afsluiting van uw douche, zonder abrupte bewegingen. Bovendien zorgt het heldere glas voor een ruimtelijk gevoel in uw badkamer en laat het natuurlijk licht stralen. Of u nu 's ochtends een verfrissende douche neemt of 's avonds ontspant na een lange dag, deze schuifdeur biedt u de ultieme gebruikservaring.

De Soft Close Schuifdeur is perfect voor douchecabines van 130 cm breed, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende badkamerindelingen. De chroom afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan elke badkamerstijl. Durf deze schuifdeur te introduceren in uw badkamer en transformeer uw dagelijkse routine in een moment van rust en luxe.