Solidline

Solidline Front draaideur - 100 - Gun Metal Light

€939,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchecabine met draaideur - Geniet van luxe en comfort in uw badkamer

Kenmerken en Voordelen

  • Elegant en modern design: De GML Edition front draaideur FFF douchecabine combineert functionaliteit met een prachtig en eigentijds ontwerp. Het voegt een vleugje stijl toe aan elke badkamer.
  • Hoogwaardige materialen: Deze douchecabine is gemaakt van hoogwaardig gehard glas met een dikte van 8 mm. Het biedt duurzaamheid en veiligheid, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade.
  • Makkelijk schoon te maken: Dankzij de speciale NANO-coating blijft het glas van de douchecabine langer schoon en vrij van kalkaanslag. Dit bespaart u tijd en moeite bij het onderhoud.
  • Ruimtebesparend: De draaideur van deze douchecabine opent naar buiten, waardoor u kostbare ruimte in uw badkamer bespaart. Ideaal voor kleinere badkamers of voor mensen die graag efficiënt gebruik maken van de beschikbare ruimte.
  • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde handleiding en het benodigde bevestigingsmateriaal is de installatie van deze douchecabine een fluitje van een cent. U kunt snel genieten van uw nieuwe aanwinst.
  • Geschikt voor alle familieleden: Dankzij de ruime afmetingen van 100*200 cm kunnen mensen van alle lengtes comfortabel douchen. Bied uw familieleden het comfort dat ze verdienen.

Een verfrissende en luxueuze ervaring in uw eigen badkamer

Met de GML Edition front draaideur FFF douchecabine haalt u een stukje luxe en comfort naar uw eigen badkamer. Stap in de cabine en laat alle stress en drukte van de dag van u afglijden. Het heldere glas en het moderne design creëren een ontspannen en aangename sfeer.

De draaideur opent moeiteloos en biedt voldoende ruimte om binnen te stappen. Het hoogwaardige geharde glas is niet alleen duurzaam en veilig, maar zorgt ook voor een unieke visuele ervaring. De NANO-coating zorgt ervoor dat het glas lang schoon blijft, waardoor u altijd van een heldere en heldere douchecabine kunt genieten.

Of u nu een snelle douche neemt om de dag fris te beginnen of juist wilt ontspannen en uzelf wilt verwennen met een uitgebreide douche-ervaring, deze douchecabine voldoet aan al uw behoeften.

Upgrade uw badkamer met de GML Edition front draaideur FFF douchecabine en geniet van luxe, comfort en een stijlvolle uitstraling in uw eigen huis.