Solidline

Solidline Aura zijwand - 90 - Mat Zwart

€294,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Black Edition zijwand 90*200 cm - Mat Zwart

Kenmerken en Voordelen:

  • Luxueuze uitstraling: Met de Aura Black Edition zijwand voeg je direct een vleugje luxe toe aan je badkamer. Het mat zwarte frame en heldere glas creëren een stijlvolle en moderne uitstraling.
  • Hoogwaardige materialen: De zijwand is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, waardoor deze duurzaam en stevig is. Het glas is behandeld met een NANO coating, die ervoor zorgt dat water en vuil niet aan het oppervlak blijven plakken en gemakkelijk wegspoelen.
  • Veiligheid en stabiliteit: De zijwand is voorzien van stevige scharnieren en een bevestiging aan de muur, waardoor deze zeer stabiel en veilig is in gebruik. Zo geniet je zorgeloos van je douche-ervaring.
  • Eenvoudige installatie: De Aura Black Edition zijwand wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en probleemloze installatie. Volg gewoon de meegeleverde instructies en je kunt in een mum van tijd genieten van je nieuwe douchecabine.

Gebruikerservaring:

Met de Aura Black Edition zijwand creëer je een luxueuze en moderne douchecabine in je badkamer. De mat zwarte kleur geeft een unieke uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe. Het heldere glas laat het licht prachtig door, waardoor je badkamer ruimtelijker aanvoelt.

Dankzij het hoogwaardige glas en de stevige constructie geniet je van een veilige en stabiele douche-ervaring. Het water loopt soepel af dankzij de NANO coating, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Je kunt elke dag genieten van een verfrissende en ontspannende douche.

De installatie van de Aura Black Edition zijwand is eenvoudig en snel, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe douchecabine. Creëer je eigen privé-spa in je badkamer met de Aura Black Edition zijwand.

Opmerking: Deze zijwand is compatibel met de Aura Black Edition douchecabine, maar kan ook worden gebruikt als een standalone zijwand in combinatie met andere doucheproducten.

Upgrade je badkamer met de Aura Black Edition zijwand en geniet van een stijlvolle, veilige en luxueuze douche-ervaring!

Let op: Deze zijwand wordt geleverd zonder de douchecabine. Het gaat alleen om de zijwand.