Solidline

Solidline Primo Solea hoekpaneel - 30 - Gezandstraald

€261,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Primo Solea hoekpaneel 30*200 cm Gezandstraald

Op zoek naar een perfecte douchewand voor jouw badkamer? Maak kennis met de Primo Solea hoekpaneel. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 30 bij 200 cm en zijn prachtig Gezandstraalde glas, is deze douchewand een echte blikvanger. Laat je onderdompelen in een oase van luxe en geniet van de privacy en comfort die deze wand biedt.

Kenmerken en Voordelen:

  • Hoogwaardig glas van 8 mm dikte voor duurzaamheid en veiligheid
  • Gezandstraald glas zorgt voor een extra vleugje stijl en privacy
  • Hoekpaneel ontwerp dat perfect past in jouw badkamerindeling
  • NANO Coating behandeling voor eenvoudige reiniging en onderhoud
  • Chroom afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer

De Primo Solea hoekpaneel biedt niet alleen stijlvol design, maar ook functionaliteit. De 8 mm dikke glazen constructie zorgt voor duurzaamheid en veiligheid, waardoor je jarenlang van deze douchewand kunt genieten. Het Gezandstraalde glas voegt een vleugje elegantie toe en zorgt voor de benodigde privacy.

Dankzij het hoekpaneel ontwerp past de Primo Solea perfect in verschillende badkamerindelingen. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, dit hoekpaneel is de ideale oplossing. Het creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke hoek, maar maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je badkamer.

Naast zijn prachtige ontwerp en functionaliteit is de Primo Solea hoekpaneel ook zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de NANO Coating behandeling blijft het glas langer schoon en vrij van kalk- en zeepresten. Dit maakt het reinigen een fluitje van een cent, zodat je meer tijd kunt besteden aan ontspanning in jouw luxe badkamer.

Gebruikerservaring:

Ervaar de ultieme ontspanning met de Primo Solea hoekpaneel. Of je nu 's ochtends snel wilt douchen of 's avonds wilt genieten van een rustgevende douche-ervaring, deze douchewand biedt het allemaal. Het Gezandstraalde glas creëert een rustgevende sfeer, terwijl het hoekpaneel ontwerp ruimte bespaart en zorgt voor een elegante uitstraling.

De installatie van de Primo Solea hoekpaneel is eenvoudig en probleemloos. Met de juiste instructies en gereedschappen kun je binnen de kortste keren genieten van de voordelen die deze douchewand biedt. Het stevige glas en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat je geen concessies hoeft te doen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Maak jouw badkamer compleet met de Primo Solea hoekpaneel en geniet van de luxe en comfort die het te bieden heeft. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van rust en ontspanning.