Solidline

Solidline Strata nisdeur 150*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€1.011,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de ultieme douche-ervaring met de Black Edition Strata nisoplossing FFF 150*200 cm!

Met zijn onderscheidende draaideurontwerp maakt deze douchedeur een statement in elke badkamer. Met een eigentijds mat zwart frame en helder glas voegt het een vleugje stijl en elegantie toe aan uw doucheruimte. Kenmerken en Voordelen:
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een onbelemmerd uitzicht en laat het licht vrij door uw douche stromen, waardoor een gevoel van ruimte wordt gecreëerd.
  • Draaideur: Het unieke draaideurontwerp maakt het gemakkelijk om de douchedeur te openen en te sluiten, waardoor u moeiteloos toegang heeft tot uw douche.
  • Mat zwart frame: Het hedendaagse mat zwarte frame voegt een vleugje luxe en moderniteit toe aan uw badkamer, waardoor het een echt statement piece wordt.
  • NANO coating behandeling: Met de NANO coating behandeling is het glas van deze douchedeur eenvoudig schoon te maken. De coating voorkomt dat waterdruppels en zeepresten zich op het glas kunnen hechten, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken.
  • Perfecte afmetingen: Met een afmeting van 150*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste standaard doucheruimtes, waardoor er voldoende bewegingsruimte is om comfortabel te douchen.
Gebruikerservaring:

Stel u voor dat u uw dag begint met een verkwikkende douche in uw moderne en stijlvolle badkamer. Deze douchedeur draagt bij aan de algehele sfeer en esthetiek van uw badkamer, terwijl het unieke draaideurontwerp u het gemak biedt om moeiteloos toegang te krijgen tot uw douche.

Of u nu een snelle verfrissing in de ochtend wilt of wilt ontspannen na een lange dag, deze draaideur maakt het douchen een plezierige ervaring. Het heldere glas zorgt voor een visueel open ruimtegevoel, terwijl het mat zwarte frame een modern tintje toevoegt aan uw badkamerinrichting.

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met de Black Edition Strata nisoplossing FFF 150*200 cm. Bestel nu en upgrade uw douche-ervaring naar een hoger niveau!