Solidline

Solidline Strata nisdeur 90*200 cm - Geborsteld goud - Helder glas - 8 mm - Geborsteld goud - Helder glas - 8 mm

€887,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - BYT Edition Strata nisoplossing FFF 90*200 cm

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele douchedeur die uw badkamer transformeert? Dan is de BYT Edition Strata nisoplossing FFF 90*200 cm de perfecte keuze voor u. Deze douchedeur combineert elegantie met gebruiksgemak en brengt een vleugje luxe in uw dagelijkse routine.

Kenmerken en Voordelen:

  • Draaiende functionaliteit: De douchedeur kan soepel draaien, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw douche. Geen gedoe meer met schuifdeuren of beperkte openingen.
  • Hoogwaardige materialen: De douchedeur is gemaakt van duurzaam glas met een dikte van 8 mm, waardoor deze stevig en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast heeft het een elegante geborsteld gouden afwerking die uw badkamer een luxe uitstraling geeft.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 90*200 cm past deze douchedeur moeiteloos in de meeste standaard nisoplossingen. Het ontwerp is zorgvuldig vervaardigd om een naadloze installatie te garanderen.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Dankzij de NANO coating op het glas is de douchedeur gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over hardnekkige kalk- of zeepresten.

Gebruikerservaring:

Met de BYT Edition Strata nisoplossing FFF 90*200 cm wordt uw dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau getild. De draaiende functionaliteit maakt het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen, zelfs als u uw handen vol heeft. Het stevige glas en de geborsteld gouden afwerking geven uw badkamer een moderne en luxe uitstraling. Bovendien zorgt de NANO coating ervoor dat de douchedeur langer meegaat en er altijd schoon en glanzend uitziet.

Of u nu een nieuwe badkamer bouwt of uw huidige interieur wilt upgraden, de BYT Edition Strata nisoplossing FFF 90*200 cm is de perfecte keuze. Voeg functionaliteit, stijl en duurzaamheid toe aan uw badkamer met deze prachtige douchedeur die draait.