Solidline

Solidline Strata nisdeur 100*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€697,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 100*200 cm

Op zoek naar een stijlvolle en functionele douchedeur? Kies dan voor onze Douchedeur die draait uit de Black Edition Strata collectie. Met zijn matte zwarte kleur en heldere glaspaneel, voegt deze douchedeur een vleugje elegantie toe aan elke badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Mat Zwart: De zwarte afwerking van deze douchedeur creëert een moderne uitstraling en past perfect bij verschillende interieurstijlen.
  • Helder Glas: Het glazen paneel zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel in de badkamer, terwijl het tegelijkertijd privacy biedt.
  • 8 mm Dikte: Het dikke glas garandeert duurzaamheid en veiligheid, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze douchedeur.
  • NANO Coating: De speciale NANO coating op het glas maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker door het afstoten van water, vuil en kalkaanslag.
  • 100*200 cm Afmeting: Deze douchedeur is ideaal voor nissen met een afmeting van 100*200 cm, waardoor hij perfect past in de meeste standaard badkamers.

Gebruikerservaring

Stap binnen in uw eigen oase van rust en verwen uzelf met een ontspannende douche-ervaring, dankzij onze Douchedeur die draait. Het draaimechanisme zorgt voor moeiteloos openen en sluiten, terwijl het stabiele ontwerp zorgt voor een veilige en stevige pasvorm.

Deze veelzijdige douchedeur past perfect in moderne badkamers, en voegt een vleugje luxe toe aan uw dagelijkse routine. Of u nu 's ochtends verfrist wilt beginnen of 's avonds wilt ontspannen na een drukke dag, deze douchedeur zal zeker aan uw behoeften voldoen.

De Douchedeur die draait is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met zijn hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking is deze douchedeur een duurzame investering voor uw badkamer.

Upgrade uw badkamer met de Black Edition Strata nisoplossing FFF 100*200 cm Douchedeur die draait en geniet van stijl, functionaliteit en comfort. Bestel vandaag nog en geef uw badkamer een nieuwe, luxe uitstraling!