Solidline

Solidline Eco Strata nisdeur 80*195 cm - Chroom - Helder glas - 6 mm - Chroom - Helder glas - 6 mm

€335,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Eco Strata nis 80*195 cm

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol en functioneel: De Eco Strata douchedeur combineert stijlvol design met functionele eigenschappen. Het draaimechanisme zorgt voor een soepele beweging en gemakkelijke toegang tot uw douche.
  • Hoogwaardige constructie: Deze douchedeur is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. Het stevige frame en het 6 mm dikke heldere glas zorgen voor langdurige stabiliteit en veiligheid.
  • Verfijnd ontwerp: De strakke lijnen en het chroomkleurige frame van de Eco Strata douchedeur voegen een vleugje moderniteit toe aan elke badkamer. Het minimalistische design past perfect bij verschillende interieurstijlen.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het nauwkeurige ontwerp en de meegeleverde instructies is het installeren van deze douchedeur een eenvoudige taak. U kunt probleemloos genieten van uw nieuwe douche-ervaring.

Gebruikerservaring:

Met de Eco Strata douchedeur die draait, kunt u elke dag genieten van een luxueuze douche-ervaring. De soepele draaibeweging maakt het betreden en verlaten van de douche moeiteloos. Het heldere glas creëert een ruimtelijk gevoel en laat het licht stralen, waardoor uw badkamer er helder en uitnodigend uitziet.

Deze douchedeur past perfect in een badkamer van elke grootte, met zijn compacte afmetingen van 80*195 cm. Het chroomkleurige frame voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamerinterieur, terwijl het 6 mm dikke heldere glas een gevoel van veiligheid biedt.

Met de NANO coating op het glas is schoonmaken een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen te maken over kalkaanslag en vlekken. De douchedeur behoudt zijn helderheid en glans, waardoor uw douche er altijd als nieuw uitziet.

Stelt u zich eens voor hoe u 's ochtends uw dag begint of 's avonds ontspant onder de warme waterstralen van uw nieuwe Eco Strata douchedeur. Ervaar de perfecte mix van functionaliteit en esthetiek en verwen uzelf met een luxe douche-ervaring die u verdient.

Bestel vandaag nog de Eco Strata douchedeur die draait en transformeer uw badkamer in een oase van rust en schoonheid.