Solidline

Solidline front draaideur 90*200 cm - Mat zwart - Rookglas - 8 mm - Mat zwart - Rookglas - 8 mm

€867,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de elegantie en functionaliteit van de Black Edition Front Draaideur FFF 90*200 cm SG SMOKED.

Deze draaideur is een unieke toevoeging aan je badkamer en combineert stijl met gebruiksgemak. Met zijn opvallende zwarte afwerking en hoogwaardige materialen is deze draaideur een echte blikvanger.
  • Stijlvol en veelzijdig: De zwarte afwerking van deze draaideur voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan elke badkamer. Of je nu een strakke, eigentijdse stijl of een meer klassieke uitstraling hebt, deze draaideur past perfect in elke interieurstijl.
  • Duurzaam en bestendig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze draaideur ontworpen om lang mee te gaan. Het is bestand tegen dagelijks gebruik en de test van de tijd, waardoor het een duurzame investering voor je badkamer is.
  • Makkelijk te reinigen: Dankzij het gladde oppervlak en het hoogwaardige glas is deze draaideur eenvoudig te reinigen. Met een paar simpele bewegingen blijft je badkamer er altijd fris en stralend uitzien.
  • Gebruiksvriendelijk: De draaideur opent en sluit soepel, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je douche. Met zijn ergonomische handgreep en probleemloze mechanisme biedt deze draaideur een gebruiksvriendelijke ervaring.
  • Veiligheid is prioriteit: De draaideur is voorzien van gehard glas, waardoor het veilig te gebruiken is. Dit glas is bestand tegen schokken en stoten, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens het douchen.

Deze draaideur creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling voor je badkamer, maar biedt ook praktische voordelen. Het is perfect voor elke soort douche- of badindeling en kan gemakkelijk worden aangepast aan je specifieke behoeften.

Maak een statement met de Black Edition Front Draaideur FFF 90*200 cm SG SMOKED. Of je nu je badkamer wilt opfrissen of een nieuw huis bouwt, deze draaideur zal een moderne en stijlvolle touch aan je ruimte toevoegen. Bestel nu en transformeer je badkamer naar een oase van luxe en comfort.