Solidline

Solidline Strata nisdeur 80*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€641,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 80*200 cm

Maak van jouw douche een echte eyecatcher met de Black Edition Strata nisoplossing FFF 80*200 cm. Deze douchedeur combineert stijlvol design met praktische functionaliteit, waardoor je kunt genieten van een luxueuze douche-ervaring. Met zijn strakke lijnen en mat zwarte kleur is deze douchedeur een perfecte aanvulling op elke moderne badkamer.

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvolle uitstraling: De mat zwarte kleur geeft een eigentijdse en luxe uitstraling aan je badkamer.
  • Sterk en duurzaam glas: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage en lang meegaat.
  • 360 graden draaibare deur: Met de draaifunctie kun je de deur gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je een ruime instap hebt en geen last hebt van obstakels.
  • NANO Coating: Het glas van de douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor water- en zeepresten eenvoudig van het glas af glijden en het schoonmaken een fluitje van een cent is.
  • Eenvoudige installatie: De douchedeur wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding, zodat je hem snel en gemakkelijk kunt monteren.

Gebruikerservaring:

Met de Black Edition Strata nisoplossing FFF 80*200 cm haal je niet alleen een prachtige douchedeur in huis, maar ook een stukje comfort en gemak. De draaifunctie zorgt voor een moeiteloze toegang tot de douche, zonder belemmeringen. Het stevige en duurzame glas geeft een gevoel van veiligheid en de NANO coating vermindert de tijd en moeite die nodig is voor het schoonmaken. Of je nu een snelle verfrissing wilt of wilt genieten van een ontspannende douche, deze douchedeur biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

De Black Edition Strata nisoplossing FFF 80*200 cm is geschikt voor verschillende badkamerstijlen en biedt een geweldige upgrade voor elke douche-ervaring. Creëer een luxueuze en moderne uitstraling in jouw badkamer met deze draaibare douchedeur.