Solidline

Solidline Strata nisdeur 120*200 cm - Geborsteld goud - Helder glas - 8 mm - Geborsteld goud - Helder glas - 8 mm

€962,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - BYT Edition Strata nisoplossing FFF 120*200 cm

Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je badkamer met de BYT Edition Strata nisoplossing FFF douchedeur. Deze draaideur is de perfecte keuze voor jouw moderne badkamer, met een combinatie van functionaliteit en esthetiek die moeilijk te weerstaan ??is.

Kenmerken en Voordelen

  • Geborsteld Goud: De douchedeur wordt geleverd in een prachtige geborsteld gouden afwerking, waardoor je badkamer een luxe uitstraling krijgt.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke heldere glas zorgt voor een kristalhelder zicht en een moderne uitstraling.
  • Draaimechanisme: Deze douchedeur draait soepel en kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de douche.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO coating, waardoor het water en vuil afstoot, zodat je douchedeur langer schoon blijft.

Gebruikerservaring

Stel je voor dat je 's ochtends de badkamer binnenstapt en de prachtige BYT Edition Strata douchedeur opent. Het soepele draaimechanisme maakt het gemakkelijk om de deur te openen en te sluiten, waardoor je een aangename en moeiteloze doucheroutine hebt. Dankzij het heldere glas en de geborsteld gouden afwerking krijgt je badkamer een gevoel van luxe en verfijning. De NANO coating zorgt ervoor dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het schoonmaken van waterdruppels of vlekken. Deze douchedeur is geschikt voor zowel kleine badkamers als ruimere badkamers en voegt een vleugje klasse toe aan elke douche-ervaring.

Transformeer je badkamer met de BYT Edition Strata nisoplossing FFF douchedeur. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak!