Solidline

Solidline Strata nisdeur 100*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm

€939,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait: de perfecte toevoeging voor jouw badkamer

Met de Strata nisoplossing FFF, in een prachtige Brushed Copper kleur, breng je een vleugje elegantie in jouw badkamer. Deze draaideur is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en biedt een combinatie van unieke eigenschappen en voordelen die jouw doucheruimte naar een hoger niveau tillen.

Kenmerken en Voordelen

  • Flexibele draaideur: De draaideur van deze nisoplossing kan in beide richtingen geopend worden, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de doucheruimte.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam glas met een dikte van 8 mm, garandeert deze douchedeur veiligheid en betrouwbaarheid. De Brushed Copper afwerking voegt een moderne touch toe aan elke badkamer.
  • Gemakkelijk schoon te houden: Dankzij de NANO-coating blijft het glas vrij van vlekken en waterdruppels, waardoor het schoonmaken een eenvoudige taak wordt.

Gebruikerservaring

Met de draaideur van de Douchedeur die draait geniet je van ultiem gebruiksgemak en een luxueuze uitstraling. Deze douchedeur past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Of je nu graag een verfrissende douche neemt of wilt ontspannen in een warm bad, de draaideur zorgt ervoor dat je moeiteloos toegang hebt tot de doucheruimte.

Deze douchedeur is ideaal voor kleinere badkamers, waar ruimte vaak beperkt is. Het draaimechanisme bespaart ruimte omdat er geen extra ruimte nodig is voor het openen van de deur. Bovendien zorgt de hoogwaardige afwerking van brushed copper ervoor dat je badkamer er altijd elegant en stijlvol uitziet.

Met de Strata nisoplossing FFF heb je een duurzame en hoogwaardige douchedeur die draait. Het is tijd om jouw badkamer te transformeren en te genieten van het ultieme gemak en de luxe die deze douchedeur biedt.