Solidline

Solidline Strata nisdeur 90*200 cm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm - Geborsteld koper - Helder glas - 8 mm

€887,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een draaibare douchedeur om je badkamer een stijlvolle upgrade te geven

Wil je je badkamer een nieuwe look geven? Onze draaibare douchedeur is precies wat je nodig hebt. Met zijn unieke kenmerken en voordelen zal deze douchedeur zeker indruk maken op zowel jij als je gasten. Met de nadruk op kwaliteit en elegantie, is deze douchedeur een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl.

Kenmerken en Voordelen:

  • Draaibaar design: Deze douchedeur draait soepel, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de douche en ruimte bespaart in de badkamer.
  • Helder glas: Het 8 mm dikke, heldere glas zorgt voor een moderne uitstraling en laat je badkamer ruimtelijker aanvoelen.
  • Brushed Copper kleur: Met deze trendy kleur geef je je badkamer een luxueuze uitstraling en creëer je een unieke sfeer.
  • NANO Coating: Het glas is behandeld met een NANO Coating, wat de reiniging vergemakkelijkt en vlekken en kalkaanslag voorkomt.
  • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde handleiding is de installatie van deze douchedeur eenvoudig en snel te doen.

Verrijk je badkamerervaring met onze draaibare douchedeur

Stel je voor, je stapt de badkamer binnen en de draaibare douchedeur begroet je met zijn stijlvolle aanwezigheid. Dankzij het draaibare design heeft deze douchedeur een ruimtebesparende functionaliteit die ideaal is voor kleinere badkamers. Je kunt nu gemakkelijk de douche instappen zonder je zorgen te maken over obstakels. Het 8 mm dikke heldere glas zorgt ervoor dat je badkamer er ruimtelijker uitziet en met de Brushed Copper kleur creëer je een elegante en trendy sfeer.

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de douchedeur. Dankzij de NANO Coating is het glas gemakkelijk schoon te maken en blijft het vrij van vlekken en kalkaanslag. Zo kun je nog meer genieten van je nieuwe douchedeur zonder gedoe.

Met de eenvoudige installatie en de gedetailleerde handleiding is het geen enkel probleem om deze douchedeur zelf te installeren. Je hebt geen ingewikkelde gereedschappen nodig en kunt in een mum van tijd genieten van je nieuwe aanwinst.

Al met al is onze draaibare douchedeur de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar functionaliteit, stijl en gebruiksgemak in de badkamer. Wacht niet langer en geef je badkamer de upgrade die het verdient!