Solidline

Solidline Strata nisdeur 70*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€641,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 70*200 cm

De Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 70*200 cm is de perfecte toevoeging aan jouw badkamer. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen, voegt deze douchedeur een vleugje elegantie toe aan elke doucheruimte.

Kenmerken en Voordelen:

  • Uniek draaimechanisme: Deze douchedeur kan 180 graden draaien, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot je doucheruimte zonder dat je veel ruimte nodig hebt.
  • Mat zwarte kleur: De zwarte kleur van deze douchedeur voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan je badkamerinterieur.
  • Helder glas: Het glas van deze douchedeur is helder en van hoge kwaliteit, waardoor je een duidelijk zicht hebt op de doucheruimte.
  • Dikte van 8 mm: Het glas is 8 mm dik, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid.
  • Eenvoudige installatie: Deze douchedeur wordt geleverd met alle benodigde montageonderdelen en een duidelijke handleiding, waardoor de installatie een eenvoudig en probleemloos proces is.

Gebruikerservaring:

Met de Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 70*200 cm geniet je van ultiem gemak en luxe tijdens het douchen. Het draaimechanisme zorgt ervoor dat je moeiteloos binnenkomt en de deur stevig sluit, zonder dat je zorgen hoeft te maken over waterlekkage. Het heldere glas geeft een gevoel van ruimte en verhoogt de esthetiek van je badkamer. Bovendien biedt de mat zwarte kleur een trendy uitstraling die past bij elke moderne badkamerstijl.

Deze douchedeur is ideaal voor zowel grote als kleine badkamers, omdat hij weinig ruimte inneemt. Daarnaast zorgt de dikke glasdikte voor stevigheid en duurzaamheid, waardoor je jarenlang kunt genieten van een probleemloze gebruikerservaring.

Met de Douchedeur die draait - Black Edition Strata nisoplossing FFF 70*200 cm creëer je een luxueuze en comfortabele doucheruimte waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag.