Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 130 - Chroom

€780,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait voor de perfecte afwerking van jouw badkamer

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol en functioneel: De Aura Strata nisoplossing biedt een moderne uitstraling en past perfect in elke badkamerstijl.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam chroom en voorzien van 8 mm dik helder glas, biedt deze douchedeur een stevige constructie die lang meegaat.
  • Optimale afmetingen: Met een afmeting van 130*200 cm past deze douchedeur perfect in standaard doucheruimtes en biedt voldoende bewegingsvrijheid tijdens het douchen.
  • Eenvoudige installatie: De Aura Strata douchedeur is ontworpen voor een snelle en probleemloze installatie, zodat je direct kunt genieten van jouw nieuwe badkamerupgrade.
  • Geen vlekken en kalkaanslag: Dankzij de NANO coating op het glas is de douchedeur gemakkelijk schoon te maken en blijft het glas langer vrij van vlekken en kalkaanslag.

Verbeterde gebruikerservaring:

Met de Aura Strata douchedeur die draait, ervaar je een naadloze overgang van de buitenwereld naar jouw eigen oase van rust en ontspanning. De draaifunctie van deze douchedeur biedt gemak en flexibiliteit, waarbij je volledige controle hebt over het openen en sluiten van de deur. Of je nu even snel wilt douchen of wilt genieten van een lange ontspannende sessie, deze douchedeur past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

De Aura Strata is perfect voor zowel kleine als grote badkamers. De strakke vormgeving creëert een ruimtelijk gevoel, terwijl het heldere glas zorgt voor een extra gevoel van luxe. Dankzij de hoogwaardige materialen en de stevige constructie kun je jarenlang van deze douchedeur genieten zonder dat er sprake is van slijtage.

Met de Aura Strata douchedeur haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een esthetische toevoeging aan je badkamer. De draaifunctie, gecombineerd met het hoogwaardige glas, zorgt voor een elegante uitstraling die je elke dag opnieuw zal waarderen.

Volkomen veilig en eenvoudig te onderhouden, biedt de Aura Strata douchedeur het beste van beide werelden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en design. Maak van jouw badkamer een echte eyecatcher met deze douchedeur die draait.