Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 120 - Mat Zwart

€736,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Aura Strata Black Edition nisoplossing 120*200 cm

Op zoek naar een douchedeur die zowel stijlvol als functioneel is? Maak kennis met de Aura Strata Black Edition nisoplossing. Deze douchedeur combineert een draaimechanisme met hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor elke moderne badkamer.

Kenmerken en Voordelen

  • Uniek draaimechanisme: Dankzij het draaimechanisme kun je gemakkelijk in en uit de douche stappen zonder dat je extra ruimte hoeft te voorzien voor een openslaande deur. Dit maakt de douchedeur zeer geschikt voor badkamers met beperkte ruimte.
  • Mat Zwart design: De Aura Strata Black Edition douchedeur is uitgevoerd in een stijlvolle mat zwarte kleur, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke moderne badkamer. Het zorgt voor een luxe uitstraling en creëert een elegante sfeer.
  • Hoogwaardig glas: Met een glasdikte van 8 mm en het gebruik van helder glas, biedt deze douchedeur duurzaamheid en veiligheid. Het glas is ook behandeld met een NANO coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen water- en zeepvlekken.
  • Perfecte pasvorm: Met een afmeting van 120*200 cm past deze douchedeur perfect in de meeste standaard nissen en biedt voldoende ruimte om comfortabel te douchen.

Gebruikerservaring

De douchedeur die draait biedt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. Het draaimechanisme zorgt voor een soepele beweging en maakt het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen. Daarnaast is het glas van hoge kwaliteit en zorgt de NANO coating ervoor dat het altijd schoon en glanzend blijft.

Dankzij het mat zwarte design past deze douchedeur perfect bij elke moderne badkamerstijl. Het geeft een luxe uitstraling en creëert een ontspannen sfeer. Met zijn kwaliteit en duurzaamheid is dit een investering waar je jarenlang van zult genieten.

Kortom, de Aura Strata Black Edition douchedeur is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar functionaliteit, stijl en kwaliteit. Deze douchedeur is de ideale aanvulling op elke moderne badkamer en zal zeker indruk maken op zowel jou als je gasten.