Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 90 - Mat Zwart

€693,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Strata Black Edition nisoplossing 90*200 cm: Een Draaibare Douchedeur die Luxe en Functionaliteit Combineert

Kenmerken en Voordelen:

  • Luxe uitstraling: De mat zwarte kleur van de Aura Strata Black Edition geeft direct een stijlvolle uitstraling aan je badkamer.
  • Sterk en duurzaam: Met een glasdikte van 8 mm en een hoogwaardige constructie is deze douchedeur sterk en duurzaam, waardoor je jarenlang van je aankoop kunt genieten.
  • Volledige draaibaarheid: De draaibare functionaliteit van deze douchedeur biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk in en uit de douche te stappen, ongeacht de beschikbare ruimte.
  • Helder glas: Het heldere glas zorgt voor een optimale lichtinval en geeft een ruimtelijk gevoel aan je badkamer.
  • NANO Coating: De NANO coating zorgt ervoor dat het glas gemakkelijk schoon te maken is en vuil- en waterafstotend is. Zo blijft je douchedeur altijd mooi en gemakkelijk te onderhouden.
  • Eenvoudige installatie: Met de meegeleverde handleiding en benodigde accessoires is de douchedeur eenvoudig zelf te installeren, waardoor je kosten kunt besparen op professionele installatie.

Gebruikerservaring:

Met de Aura Strata Black Edition draaibare douchedeur haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een ware blikvanger voor je badkamer. De douchedeur voegt direct een vleugje luxe toe aan de ruimte en creëert een aangename sfeer. De draaibare functionaliteit zorgt voor ultiem gebruiksgemak, waarbij je gemakkelijk in en uit de douche stapt, zelfs in kleinere badkamers.

Daarnaast biedt het heldere glas een prachtig zicht op je badkamerinterieur en laat het natuurlijke licht binnenstromen, waardoor je douche-ervaring nog aangenamer wordt. De sterke en duurzame constructie van de douchedeur geeft je de gemoedsrust dat je investeert in een kwaliteitsproduct dat jarenlang meegaat.

Dankzij de NANO coating hoef je je geen zorgen te maken over zichtbare vlekken of waterdruppels op het glas. Het schoonmaken van de douchedeur is een fluitje van een cent en kost je slechts enkele minuten. Zo houd je meer tijd over om te genieten van een verfrissende douche-ervaring.

Met de Aura Strata Black Edition draaibare douchedeur maak je van je badkamer een ware oase van comfort en elegantie. Bestel nu en creëer de perfecte douche-ervaring waar je elke dag naar uitkijkt.