Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 140 - Mat Zwart

€856,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Strata Black Edition nisoplossing 140*200 cm: een draaibare douchedeur met stijl

Kenmerken en Voordelen:

  • Stijlvol design: Deze douchedeur met draaimechanisme voegt een vleugje moderniteit toe aan elke badkamer. Het strakke zwart gekleurde frame straalt elegantie en klasse uit.
  • Hoogwaardige materialen: De douchedeur is vervaardigd uit hoogwaardig mat zwart afgewerkt aluminium frame en heeft een helder glazen paneel met een dikte van 8 mm. Dit zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.
  • Gemakkelijke toegang: Dankzij het draaimechanisme kan de deur eenvoudig naar binnen of naar buiten draaien, waardoor een naadloze toegang tot de douche wordt gecreëerd. Dit maakt het ideaal voor mensen van alle leeftijden, waaronder ouderen en mensen met beperkte mobiliteit.
  • Veiligheid eerst: Het geharde glas van 8 mm dikte biedt niet alleen een mooie esthetiek, maar zorgt ook voor veiligheid. Het glas is bestand tegen krassen en stoten, en in het geval van breuk zal het in kleine, onscherpe stukjes uiteenvallen om verwondingen te voorkomen.
  • Eenvoudige installatie: Met de bijgeleverde installatie-instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen is het plaatsen van deze douchedeur een fluitje van een cent. Binnen no-time creëer je een luxueuze doucheruimte.

Gebruikerservaring:

Met de Aura Strata Black Edition nisoplossing geniet je van een ultieme douche-ervaring in stijl. De draaibare douchedeur biedt niet alleen functionaliteit en gemak, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je badkamer. De soepele werking van het draaimechanisme zorgt voor een moeiteloze toegang tot de douche, wat vooral handig is voor mensen met beperkte mobiliteit.

De duurzame materialen en hoogwaardige afwerking van deze douchedeur zorgen ervoor dat deze een lange levensduur heeft. De behandelde glazen panelen zijn gemakkelijk schoon te maken en blijven langdurig mooi. Bovendien biedt het mat zwarte frame een moderne uitstraling die perfect past bij elke badkamerstijl.

Creëer een luxueuze doucheruimte met de Aura Strata Black Edition nisoplossing. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van rust en stijl.