Solidline

Solidline SINGLE front draaideur 90*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€552,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Black Edition SINGLE front draaideur FFF 90*200 cm

Ben je op zoek naar een draaideur die niet alleen functionaliteit biedt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan jouw badkamer? Dan is de Black Edition SINGLE front draaideur FFF 90*200 cm precies wat je nodig hebt. Met zijn unieke kenmerken en voordelen zorgt deze draaideur voor een geweldige ervaring. Kenmerken en Voordelen:
  • Stijlvol design: De zwarte editie voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamerinterieur, waardoor het een moderne uitstraling krijgt.
  • Solide constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap gebouwd, is deze draaideur duurzaam en gaat hij lang mee.
  • Eenvoudig te installeren: Met de bijgeleverde instructies en materialen kun je de draaideur moeiteloos zelf installeren, zonder extra kosten.
  • Optimale functionaliteit: De draaideur opent soepel en geruisloos, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je douche.
  • Veiligheid boven alles: Het geharde glas biedt niet alleen een veilige douche-ervaring, maar is ook eenvoudig te reinigen en bestand tegen krassen.
Gebruikerservaring:

Met de Black Edition SINGLE front draaideur FFF 90*200 cm geniet je van een luxueuze ervaring in je eigen badkamer. Deze draaideur biedt niet alleen privacy tijdens het douchen, maar maakt ook een statement met zijn moderne en trendy design. Of je nu een kleine of grote badkamer hebt, deze draaideur past zich naadloos aan aan jouw ruimte en voegt een vleugje stijl toe.

Dankzij de eenvoudige installatie kun je direct genieten van je nieuwe draaideur, zonder gedoe of extra kosten. De soepele draaibeweging zorgt ervoor dat je moeiteloos in en uit de douche stapt, terwijl het geharde glas je een gevoel van veiligheid geeft. Daarnaast is het glas gemakkelijk schoon te maken, waardoor je geen tijd verspilt aan lastige reinigingsrituelen.

Of je nu 's ochtends snel wilt opfrissen of 's avonds wilt ontspannen, de Black Edition SINGLE front draaideur FFF 90*200 cm biedt de ultieme douche-ervaring. Investeer vandaag nog in kwaliteit en stijl met deze draaideur!