Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 110 - Chroom

€629,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Strata nisoplossing 110*200 cm - Douchedeur die draait

Kenmerken en Voordelen:

  • Sterke en duurzame constructie: De Aura Strata nisoplossing douchedeur is gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige kwaliteit te garanderen. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in de badkamer en biedt jarenlang gebruiksgemak.
  • Stijlvol en modern ontwerp: Met zijn strakke en eigentijdse uitstraling voegt de Aura Strata douchedeur een vleugje elegantie toe aan elke badkamer. Het chroomkleurige frame en het heldere glas creëren een open en lichte sfeer, terwijl het draaimechanisme een unieke en functionele touch biedt.
  • Flexibele installatieopties: Dankzij het nisoplossing ontwerp kan de douchedeur eenvoudig in de hoek van de badkamer worden geplaatst. Dit bespaart ruimte en maakt het ideaal voor kleine badkamers. Bovendien is de douchedeur omkeerbaar, waardoor u hem kunt aanpassen aan de lay-out van uw badkamer.
  • Verbeterde gebruiksvriendelijkheid: De Aura Strata douchedeur is voorzien van een soepele draaimechanisme, waardoor het openen en sluiten van de deur een moeiteloze ervaring wordt. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit of gewoon voor diegenen die willen genieten van het gemak van een draaiende douchedeur.
  • Eenvoudig te onderhouden: Het heldere glas is voorzien van NANO-coating, waardoor vuil en wateraanslag minder snel hechten. Hierdoor blijft de douchedeur langer schoon en is hij gemakkelijk schoon te maken. Dit bespaart u tijd en moeite bij het onderhouden van uw badkamer.

Gebruikerservaring:

Met de Aura Strata douchedeur haalt u kwaliteit en stijl in huis. Het draaimechanisme zorgt voor een soepele en gemakkelijke bediening, terwijl het moderne ontwerp een vleugje elegantie aan uw badkamer toevoegt. De installatie is eenvoudig en flexibel, waardoor u de douchedeur perfect kunt aanpassen aan uw badkamerindeling. Daarnaast zorgt de NANO-coating ervoor dat schoonmaken een fluitje van een cent is, waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw douche-ervaring.

Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor uw kleine badkamer of gewoon wilt genieten van het gemak en de stijl van een draaiende douchedeur, de Aura Strata nisoplossing 110*200 cm is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en transformeer uw badkamer in een luxe oase van ontspanning.