Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 120 - Chroom

€643,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Douchedeur die draait - Aura Strata nisoplossing 120*200 cm

Met de Aura Strata nisoplossing 120*200 cm geniet u niet alleen van een prachtige douche-ervaring, maar voegt u ook stijl en functionaliteit toe aan uw badkamer. Deze douchedeur combineert vakmanschap en modern design om een uniek element toe te voegen aan uw badkamerinterieur.

Kenmerken en Voordelen

  • Gemaakt voor duurzaamheid: De douchedeur is gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik glas, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik.
  • Eenvoudig te installeren: De douchedeur wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, waardoor de installatie moeiteloos verloopt.
  • Chroomkleur: Het chroomafwerking geeft de douchedeur een moderne uitstraling en past perfect bij elk badkamerdecor.
  • Helder glas: Het heldere glas zorgt voor een transparante uitstraling en creëert een gevoel van ruimte in uw badkamer.
  • Behandeling glas: De douchedeur is voorzien van een NANO coating, waardoor het glas gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vlekken en kalkaanslag.

Gebruikerservaring

Met de Aura Strata nisoplossing douchedeur kunt u elke dag genieten van een luxe douche-ervaring. Het draaimechanisme zorgt voor een soepele en moeiteloze werking, terwijl het hoogwaardige glas en de chroomafwerking een vleugje elegantie toevoegen aan uw badkamer.

Dankzij het heldere glas en de ruime opening is er voldoende natuurlijk licht en voelt uw badkamer ruimer aan. Daarnaast zorgt de NANO coating ervoor dat het schoonmaken van de douchedeur een fluitje van een cent is, waardoor u meer tijd kunt besteden aan ontspanning.

De Aura Strata nisoplossing is geschikt voor verschillende badkamerstijlen en afmetingen. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, deze douchedeur past zich aan en creëert een naadloze overgang tussen de douche en de rest van de ruimte.

Verrijk uw badkamer met de Aura Strata nisoplossing 120*200 cm douchedeur en geniet van een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel vandaag nog en creëer uw eigen oase van rust in de badkamer!