Solidline

Solidline Strata nisdeur 120*200 cm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm - Mat zwart - Helder glas - 8 mm

€720,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Eindeloos comfort en stijl met de Black Edition Strata Douchedeur die draait

Kenmerken en Voordelen:

  • Perfecte pasvorm: De Black Edition Strata Douchedeur die draait is speciaal ontworpen om naadloos in elke doucheruimte te passen. Met zijn afmeting van 120*200 cm biedt hij ruimte en comfort voor elke gebruiker.
  • Luxe uitstraling: Met zijn mat zwarte kleur voegt de douchedeur een vleugje elegantie en stijl toe aan uw badkamer. Het heldere glas van 8 mm dikte zorgt voor een moderne en verfijnde uitstraling.
  • Verbeterde duurzaamheid:Het glas van de douchedeur is behandeld met een NANO coating, waardoor het waterafstotend is en gemakkelijk te reinigen. Deze coating zorgt er ook voor dat het glas zijn helderheid behoudt, zelfs na langdurig gebruik.
  • Vlotte draaibeweging: Met het draaimechanisme van de douchedeur kunt u genieten van een soepele en moeiteloze draaibeweging. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegang en biedt maximaal comfort tijdens het douchen.
  • Zorgvuldige afwerking: De Black Edition Strata Douchedeur die draait is vakkundig vervaardigd met oog voor detail. Elk onderdeel is zorgvuldig gekozen en geassembleerd om langdurige betrouwbaarheid te garanderen.

Gebruikerservaring:

Met de Black Edition Strata Douchedeur die draait wordt uw dagelijkse routine omgezet in een ontspannende en verkwikkende ervaring. Stap de elegante doucheruimte binnen en laat de stress van de dag van u afglijden. Met zijn perfecte pasvorm en luxe uitstraling voegt deze douchedeur een vleugje klasse toe aan uw badkamerinterieur.

Het draaimechanisme van de douchedeur zorgt voor een vlotte en moeiteloze beweging, waardoor u gemakkelijk kunt instappen en genieten van uw douche. De 8 mm dikke glazen panelen bieden niet alleen een moderne uitstraling, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken door de NANO coating.

De Black Edition Strata Douchedeur die draait is de perfecte keuze voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en elegantie. Met zijn zorgvuldige afwerking en verbeterde duurzaamheid zult u jarenlang kunnen genieten van deze hoogwaardige douchedeur.

Kom tot rust en geniet van de ultieme gebruikerservaring met de Black Edition Strata Douchedeur die draait. Kies voor comfort, stijl en betrouwbaarheid in uw badkamer. Bestel vandaag nog en transformeer uw dagelijkse douche-ervaring.