Solidline

Solidline Aura Strata nisdeur - 90 - Chroom

€598,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Aura Strata nisoplossing 90*200 cm - Draaiende Douchedeur voor een Luxueuze Douche-ervaring

Kenmerken en Voordelen:

  • Luxueuze draaiende douchedeur: De Aura Strata draaiende douchedeur is ontworpen om uw badkamertransformatie compleet te maken. Met zijn elegante uitstraling en soepele draaibeweging tilt deze douchedeur uw badkamer naar een hoger niveau van stijl en comfort.
  • Duurzaam en veerkrachtig: Gemaakt van hoogwaardig 8 mm dik helder glas, is deze douchedeur extreem duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Het sterke glas biedt een veilige en stevige douchesluiting.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Dankzij de NANO-coating op het glas, behoudt deze douchedeur zijn glans en is hij eenvoudig schoon te maken. De coating voorkomt hardnekkige vlekken en vermindert de aantasting van zeepresten, waardoor uw douchedeur er altijd als nieuw uitziet.
  • Aanpasbare afmetingen: Met een afmeting van 90*200 cm is deze douchedeur geschikt voor de meeste standaard doucheruimtes. De draaiende deur biedt u de flexibiliteit om uw badkamer aan te passen aan uw behoeften en ruimte.
  • Verfijnd design: De strakke lijnen en chroomafwerking van de Aura Strata douchedeur zorgen voor een verfijnde uitstraling die perfect past bij elke moderne badkamerstijl. Het tijdloze ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamerinterieur.

Gebruikerservaring:

Met de Aura Strata draaiende douchedeur hoeft u niet langer compromissen te sluiten tussen stijl en functionaliteit. Deze douchedeur tilt uw douche-ervaring naar een hoger niveau door een perfecte mix van elegantie en gebruiksgemak te bieden. De soepele draaibeweging geeft u gemakkelijke toegang tot uw douche, terwijl het sterke glas en de NANO-coating zorgen voor duurzaamheid en een gemakkelijk schoon te maken oppervlak.

Dankzij de aanpasbare afmetingen is deze douchedeur geschikt voor doucheruimtes van verschillende groottes. Of u nu een kleine en knusse badkamer heeft of een ruimere douche wilt creëren, de Aura Strata douchedeur past perfect bij uw behoeften.

Met zijn verfijnde design en chroomafwerking is deze douchedeur een stijlvolle toevoeging aan elke moderne badkamer. Combineer het met andere Aura Strata-producten voor een naadloze en luxueuze badkamerlook.

Ervaar de Aura Strata draaiende douchedeur en geniet van een douche-ervaring van luxe en comfort in uw eigen badkamer.