Brauer

Brauer Black Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - - mat zwart

Adviesprijs €526,00
€438,00 incl. BTW
Uw voordeel: €88,00
Artikelcode: 5-S-086
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - mat zwart

Geef je badkamer een moderne uitstraling met de Brauer Black Carving Thermostaatkraan opbouw. Deze strak vormgegeven douchekraan combineert functionaliteit met stijl en is een echte eyecatcher in jouw badkamer. Met de twee carving knoppen is het eenvoudig om de watertemperatuur en waterstraal naar jouw wens in te stellen. De Black Carving collectie van Brauer biedt zwarte badkamerkranen met een robuuste twist, en de reliëf patroon bedieningshendels geven deze kraan een stoer karakter.

Kwaliteit die je kunt voelen: De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur zeer goed hecht aan het metaal. Dit zorgt voor een gladdere, vlakkere en sterkere gekleurde laag dan bij gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn de Black Carving producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Veilig en comfortabel douchen: Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel en veilig kunt douchen. Met de twee knoppen kun je de temperatuur en kracht van de waterstraal naar jouw voorkeur instellen. De thermostaat zorgt ervoor dat het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur blijft. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Om de doucheset mooi te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Bediening kraan: Tweegreepsbediening

Met de Brauer Black Carving Thermostaatkraan opbouw geniet je van een moderne uitstraling, hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak in je badkamer. Bestel nu en geef jezelf een luxe douchervaring!