Brauer

Brauer Chrome Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - chroom

Adviesprijs €321,00
€268,00 incl. BTW
Uw voordeel: €53,00
Artikelcode: 5-CE-086
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - chroom

De Chrome Carving opbouw douchekraan van het merk Brauer is tijdloos en past bij vrijwel elke badkamerstijl. Met deze strak vormgegeven douchekraan is de watertemperatuur eenvoudig te bedienen. Brauer Chrome Carving is een complete collectie chromen badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels van deze Chrome Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kraan een stoer karakter.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Doordat de kraan voorzien is van een unieke greep, kun je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. Het water blijft dankzij deze thermostatische douchekraan altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de douchekraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Thermostatische kraan

De Brauer Chrome Carving Thermostaatkraan opbouw met 2 carving knoppen biedt niet alleen een tijdloos design, maar ook gemak en veiligheid. Bedien de watertemperatuur eenvoudig en nauwkeurig, terwijl de temperatuurbegrenzer extra bescherming biedt. Het energiezuinige Coldstart-mechanisme zorgt voor een bewuste keuze die bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Houd de douchekraan in optimale conditie door regelmatig schoon te maken volgens onze onderhoudsinstructies. Upgrade je badkamer met de Brauer Chrome Carving Thermostaatkraan!