Brauer

Brauer Brushed Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €573,00
€478,00 incl. BTW
Uw voordeel: €95,00
Artikelcode: 5-NG-086
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Carving Thermostaatkraan opbouw - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld RVS

De Brushed Edition opbouw douchekraan van het merk Brauer geeft een moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven douchekraan kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Brushed Carving is een complete collectie badkamerkranen in RVS-kleur met een stoer karakter. De bedieningshendels van deze Brushed Carving kraan hebben een reliëf patroon, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook een robuuste uitstraling hebben.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. De kraan is voorzien van een unieke greep waarmee je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig kunt bedienen. Dankzij de thermostatische functie blijft het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Brushed Carving douchekraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. De PVD-coating is milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag die uitstekend bestendig is tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur, waardoor de kraan er langdurig mooi uitziet.

Onderhoud

Om de douchekraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner wordt afgeraden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Voorzien van PVD-coating

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Brushed Carving Thermostaatkraan opbouw. Deze kraan combineert functionaliteit met een modern design en is voorzien van een duurzame PVD-coating. Geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring met deze hoogwaardige opbouwkraan. Onderhoud is eenvoudig, zodat je lang kunt genieten van de prachtige geborsteld RVS kleur. Maak jouw badkamer compleet met Brauer!