Brauer

Brauer Black Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - mat zwart

Adviesprijs €472,00
€393,00 incl. BTW
Uw voordeel: €79,00
Artikelcode: 5-S-044
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - mat zwart

Met de Brauer Black Edition opbouw douchekraan geef je jouw badkamer een moderne uitstraling. Deze strak vormgegeven douchekraan maakt het eenvoudig om de watertemperatuur en waterstraal naar wens in te stellen. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur. Combineer deze opbouwkraan met andere zwarte elementen van Brauer en creëer zo jouw eigen unieke badkamerstijl.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Brauer Black Edition producten worden behandeld met een elektroforese proces. Hierdoor hecht de matte zwarte kleur perfect aan het metaal en is de kleurlaag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn de Black Edition producten minder gevoelig voor vlekken en vingerafdrukken, waardoor ze er langdurig mooi uitzien.

Veiligheid en comfort

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Met de twee gladde knoppen kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en waterstraalsterkte instellen. De thermostaat zorgt ervoor dat het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur blijft. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzing extra veiligheid voor jou en je gezin.

Onderhoudstips

Om de opbouw douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep om vuil en kalkaanslag te verwijderen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Bediening kraan: Tweegreepsbediening

Met de Brauer Black Edition opbouwthermostaat geniet je van comfort en stijl in jouw badkamer. Kies voor deze hoogwaardige douchekraan en ervaar een luxueuze douche-ervaring.