Brauer

Brauer Chrome Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - chroom

Adviesprijs €267,00
€223,00 incl. BTW
Uw voordeel: €44,00
Artikelcode: 5-CE-044
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - chroom

Met de Brauer Chrome Edition Thermostaatkraan opbouw voeg je een tijdloos en stijlvol element toe aan je badkamer. Deze opbouwkraan met 2 gladde knoppen maakt het eenvoudig om de watertemperatuur naar wens in te stellen. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een prachtige afwerking in chroom. Combineer deze douchekraan met andere chromen elementen van Brauer en creëer zo een badkamer die helemaal bij jouw stijl past.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan biedt zowel comfort als veiligheid tijdens het douchen. Dankzij de unieke greep kun je de kraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. De watertemperatuur blijft constant op de door jou ingestelde stand, wat zorgt voor een aangename en zorgeloze douche-ervaring. Bovendien zorgt de temperatuurbegrenzer voor extra veiligheid, vooral voor gezinnen met kinderen.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je energie kunt besparen. In de neutrale positie of licht afwijkende positie van de knoppen krijg je alleen koud water, zonder dat de boiler of cv-ketel wordt geactiveerd. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Met de Brauer Chrome Edition Thermostaatkraan bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

Onderhoud

Om de douchekraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om het product na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Voor wekelijks onderhoud adviseren we het gebruik van milde zeep en water. Vermijd het gebruik van chloor, alcohol of verdunningsmiddelen, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Specificaties:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Thermostatische kraan

Met de Brauer Chrome Edition Thermostaatkraan opbouw geniet je van comfort, stijl en gebruiksgemak in je badkamer. Stel de watertemperatuur precies naar wens in en ervaar veilig en energiezuinig doucheplezier.