Brauer

Brauer Gold Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld goud

Adviesprijs €519,00
€433,00 incl. BTW
Uw voordeel: €86,00
Artikelcode: 5-GG-044
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold Edition Thermostaatkraan opbouw - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld goud

De Gold Edition opbouw douchekraan van het merk Brauer geeft jouw badkamer een moderne uitstraling. Met deze strak vormgegeven douchekraan kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een prachtige gouden afwerking. Combineer deze kraan met andere gouden elementen van Brauer en creëer zo een badkamer in jouw eigen stijl!

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Dankzij de unieke greep bedien je de kraan comfortabel en nauwkeurig. Het water blijft altijd op de door jou ingestelde temperatuur, dankzij de thermostatische functie. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Gold Edition douchekraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. De kraan is voorzien van een PVD-coating, een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. Deze coating beschermt het materiaal en de kleur tegen slijtage en corrosie, waardoor jouw kraan extra lang mooi blijft. De gouden uitstraling voegt een luxueus tintje toe aan jouw badkamer.

Onderhoud

Om de douchekraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de PVD-coating kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: opbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Thermostatische kraan

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Gold Edition Thermostaatkraan opbouw. Deze kraan combineert stijl, comfort en veiligheid. Met zijn gouden afwerking en strakke design is het een eyecatcher in elke badkamer. Geniet van een luxe douchervaring en houd jouw kraan moeiteloos in topconditie!