Brauer

Brauer Black Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Adviesprijs €1.172,00
€977,00 incl. BTW
Uw voordeel: €195,00
Artikelcode: 5-S-023
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm uitloop - Inbouwdeel - 3 gladde knoppen - Handdouche rond 3 standen - Mat Zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe inbouwthermostaatset met baduitloop is een topper uit de Brauer Black Edition serie. De set bevat 2 stopkranen, een baduitloop en een handdouche. De zwarte kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan je badkamer en de set is eenvoudig in gebruik. Combineer de set met andere zwarte elementen van Brauer om jouw eigen unieke badkamerstijl te creëren.

Kwaliteit

De Brauer Black producten ondergaan het elektroforese proces, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. De mat zwarte kleur wordt elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn alle Brauer Black producten voorzien van 'anti-vinger-afdruk' eigenschappen, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder zichtbaar zijn.

Installatie

De Brauer kraan wordt voorgemonteerd geleverd en wordt geleverd met een uitgebreide montagehandleiding voor een eenvoudige installatie. Met de Brauer inbouwkraan kun je meerdere kranen aan elkaar koppelen en zo diverse functies in je badkamer bedienen. Houd er rekening mee dat de werking afhankelijk is van de waterdruk van je ketel. De handdouche is uitgerust met het push button select systeem, waarmee je gemakkelijk tussen de verschillende straalsoorten kunt schakelen.

Onderhoud

Om je zwarte kraan in optimale staat te houden, raden we aan om het product na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Ruim assortiment

Brauer biedt een breed assortiment sanitair producten in verschillende uitvoeringen en kleuren. Dankzij het prachtige design, de uitstekende kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding ben je verzekerd van de beste keuze voor jouw badkamer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Inbouwkraan
  • Thermostaatkraan
  • Met handdoucheset
  • Met douchegarnituur