Brauer

Brauer Black Carving Badkraan inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Adviesprijs €1.238,00
€1.032,00 incl. BTW
Uw voordeel: €206,00
Artikelcode: 5-S-093
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan inbouw - 20cm uitloop - 3 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. En om je bad te vullen, heb je natuurlijk een goede kraan nodig. De Brauer Black Carving inbouwthermostaatset met baduitloop is een absolute topper uit de Black Carving serie van Brauer. Deze serie biedt een complete collectie zwarte badkamerkranen met een stoere en robuuste twist. De bedieningshendels en -knoppen van de Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon, waardoor ze een uniek karakter hebben. De inbouwthermostaatset bevat twee stopkranen, een baduitloop en een staafhanddouche. Combineer deze set met andere zwarte elementen van Brauer en creëer een badkamer die perfect bij jouw stijl past!

Installatie

De Brauer kraan wordt voorgemonteerd geleverd en wordt geleverd met een uitgebreide montagehandleiding om een soepele installatie te garanderen. Met de Brauer inbouwkraan ben je niet beperkt tot het gebruik van slechts 2 stopkranen. Je kunt de inbouwkranen namelijk onbeperkt aan elkaar koppelen, waardoor je meerdere functies in de badkamer kunt bedienen. De stopkranen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt, afhankelijk van de waterdruk van je ketel. De handdouche is voorzien van het push button select systeem, waarmee je gemakkelijk tussen de verschillende straalsoorten kunt schakelen door simpelweg op de knop te drukken.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in een neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een beter milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de gekleurde laag zeer goed aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van de Black Carving serie is gladder, vlakker en sterker dan die van gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Brauer Black Carving producten minder vatbaar voor vet, vlekken en vingerafdrukken. Dit maakt het onderhoud eenvoudiger en zorgt ervoor dat de kraan langer mooi blijft.

Onderhoud

Om de kraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik hierbij geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat dit de afwerking van de kraan kan beschadigen.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inbouwkraan
  • Waterbesparende kraan