Brauer

Brauer Black Carving Badkraan inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche rond 1 stand - mat zwart

Adviesprijs €1.238,00
€1.032,00 incl. BTW
Uw voordeel: €206,00
Artikelcode: 5-S-094
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche rond 1 stand - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe inbouwthermostaatset met baduitloop is een echte topper uit de Brauer Black Carving serie. De set bevat twee stopkranen, een baduitloop en een handdouche, allemaal afgewerkt in een stijlvolle mat zwarte kleur. Met deze set geniet je niet alleen van functionaliteit, maar ook van een prachtige uitstraling in jouw badkamer.

Installatie

De Brauer kraan wordt voorgemonteerd geleverd met een uitgebreide montagehandleiding, waardoor de installatie soepel verloopt. Met de inbouwkranen van Brauer ben je niet beperkt tot het gebruik van slechts 2 stopkranen. Je kunt de inbouwkranen namelijk eindeloos met elkaar verbinden, waardoor je meerdere functies in de badkamer kunt bedienen. Let op: de werking hiervan is afhankelijk van de waterdruk die jouw ketel levert. De handdouche is uitgerust met het handige push button select systeem, waarmee je eenvoudig kunt wisselen tussen verschillende straalsoorten door simpelweg op de knop te drukken.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs in een neutrale of licht afwijkende positie krijg je alleen koud water. Bij standaard kranen wordt in de neutrale positie gemengd water geleverd, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en daarmee onnodig energieverbruik. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor deze zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black Carving serie gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn de producten minder gevoelig voor vlekken of vingerafdrukken. Dankzij de hoogwaardige afwerking behoudt de kraan zijn prachtige uitstraling.

Onderhoud

Om de kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om het product na gebruik droog te maken met een zachte doek. Daarnaast adviseren we om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de matte zwarte afwerking kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostaatkraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Waterbesparende kraan