Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Laag - Model A - Mat zwart

Adviesprijs €228,00
€190,00 incl. BTW
Uw voordeel: €38,00
Artikelcode: 5-S-001
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - laag - model a - mat zwart

Op zoek naar een kwalitatieve en stijlvolle wastafelkraan? Dan is de Brauer BlackEdition kraan de perfecte keuze. Met zijn tijdloze ontwerp en uitstekende kwaliteit is deze kraan een prachtige toevoeging aan elke badkamer. Lees verder om meer te weten te komen over de unieke kenmerken van deze kraan en hoe het energie bespaart.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Brauer BlackEdition kranen worden niet simpelweg gespoten, maar ondergaan het elektroforese proces. Hierbij wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de kleurlaag uitstekend hecht aan het metaal. Dit resulteert in een gladdere, vlakkere en sterkere afwerking in vergelijking met gespoten of poedergelakte kranen. Daarnaast zijn alle Brauer BlackEdition kranen voorzien van een 'anti-vinger-afdruk' eigenschap, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder zichtbaar zijn na aanraking.

Coldstart - Energiebesparend

Alle Brauer BlackEdition kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor u geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs wanneer u de kraan opent in neutrale of licht afwijkende positie, krijgt u alleen koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, wat uw boiler activeert. Door het gebruik van het Coldstart-mechanisme wordt uw boiler niet geactiveerd wanneer u slechts een glas water wilt tappen, wat resulteert in energiebesparing. Met de Brauer BlackEdition kraan bespaart u dus geld en draagt u bij aan het milieu.

Ééngreepsbediening

Deze kraan heeft een vaste uitloop en wordt bediend met één greep, waarmee u zowel de watertemperatuur als -hoeveelheid regelt. Met één handbeweging verandert u de temperatuur van koud naar warm. De hendel kan naar links, rechts, boven of beneden bewogen worden om de gewenste temperatuur en waterstroom in te stellen.

Onderhoud

Om uw nieuwe zwarte kraan in optimale staat te houden, raden wij aan om deze dagelijks na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Voor wekelijks onderhoud adviseren wij het reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor, alcohol of verdunningsmiddelen. Wees voorzichtig met haarkleurmiddelen, waterontharders of sluierverwijderaars.

Belangrijkste kenmerken:

  • Mat Zwart
  • Coldstart
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Anti-vinger-afdruk

Met de Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan haalt u niet alleen een hoogwaardig product in huis, maar ook een blikvanger voor uw badkamer. Met zijn tijdloze design, energiebesparende functies en gebruiksgemak is deze kraan de perfecte keuze.