Brauer

Brauer Chrome Carving Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - chroom

€522,50 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-085-2

Korte beschrijving

Brauer Chrome Carving Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche - 3 standen - chroom. Modern en verfijnd ontwerp voor je badkamer. Bestel direct!
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - chroom

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe opbouw baddouche thermostaatkraan met handdouchehouder is een topper uit de Brauer Chrome Carving serie. Brauer Chrome Carving is een complete collectie chroomkleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Chrome Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. De thermostatische opbouw badkraan bevat een kraan, een baduitloop en een handdoucheset.

Complete set

De badkraan wordt compleet geleverd met douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Chrome Carving vrijstaande badkraan heeft een glijstang van 70 cm. De kraan is voorzien van twee knoppen om de kraan mee te bedienen. Het design van deze opbouw badkraan is erg tijdloos en past in elke badkamer.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler worden gestart en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar