HotBath

HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Koper PVD AR708BCP

Adviesprijs €198,00
€165,00 incl. BTW
Uw voordeel: €33,00
Artikelcode: AR708BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Koper PVD AR708BCP

Een levendige kraan met een unieke kleurtoon

De HotBath Archie Always open plug met schroef is een kraan die echt opvalt. Met zijn levendige Geborsteld Koper PVD-kleur en doorleefde uiterlijk, voegt deze kraan karakter en stijl toe aan elke ruimte. De PVD-coating zorgt ervoor dat de kraan zijn verouderde look behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Een mooie toevoeging aan jouw badkamer of keuken!

Een duurzame keuze die lang meegaat

Naast zijn unieke uitstraling, is de HotBath Archie Always open plug met schroef ook nog eens gemaakt om lang mee te gaan. De Geborsteld Koper PVD-finish maakt de kraan bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit betekent dat jouw kraan er altijd fantastisch uit zal blijven zien, zelfs na intensief gebruik. Door te kiezen voor deze kraan, kies je voor duurzaamheid en kwaliteit.

Sfeer, luxe en design in jouw ruimte

Als je op zoek bent naar een kraan die sfeer, luxe en design toevoegt aan jouw ruimte, dan is de HotBath Archie Always open plug met schroef in Geborsteld Koper PVD de perfecte keuze. Deze krachtige finish is ideaal voor ruimtes waar stijl en uitstraling centraal staan. Of je nu een moderne badkamer hebt of een klassieke keuken, deze kraan zal zeker een eyecatcher zijn. Creëer een ruimte waar jij trots op kunt zijn!