HotBath

HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD AR708BGP

Adviesprijs €165,00
€140,00 incl. BTW
Uw voordeel: €25,00
Artikelcode: AR708BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD AR708BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Wil je je badkamer een stoere uitstraling geven? Kies dan voor de HotBath Archie Always open plug met schroef rond in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD. Deze unieke afwerking onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere karakter. Met een kraan in geborsteld gunmetal PVD geef je jouw badkamer een instant upgrade.

Wat deze kraan echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid die wordt geboden door de PVD-coating. Deze coating zorgt voor een uitstekende krasbestendigheid, waardoor je jarenlang kunt genieten van de stoere uitstraling van deze kraan. Zelfs bij intensief gebruik blijft de geborstelde gunmetal PVD-finish mooi en onbeschadigd.

Een ambachtelijk product van hoogwaardige kwaliteit

De HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD is niet zomaar een kraan. Het is een echt ambachtelijk product, met oog voor detail en kwaliteit. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat deze kraan met liefde en vakmanschap is gemaakt.

Met de geborsteld gunmetal PVD-finish haal je een kraan met 'personality' in huis. Deze stoere uitstraling trekt zeker de aandacht en maakt van je badkamer een unieke ruimte waarin je je helemaal thuis voelt. Of je nu een moderne, industriële of klassieke stijl hebt, deze kraan past perfect bij elke badkamerinrichting.

Geniet jarenlang van deze stoere finish

Met de HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD haal je niet alleen een kraan in huis die er geweldig uitziet, maar ook een kraan die lang meegaat. Dankzij de PVD-coating en de hoogwaardige kwaliteit van HotBath ben je verzekerd van een kraan die zelfs na jaren intensief gebruik zijn stoere finish behoudt.

Maak een statement in je badkamer met de HotBath Archie Always open plug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD. Deze kraan is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Bestel vandaag nog en geef je badkamer de uitstraling die hij verdient!