HotBath

HotBath Archie Clickplug met schroef rond Geborsteld Gunmetal PVD AR710BGP

Adviesprijs €155,00
€132,00 incl. BTW
Uw voordeel: €23,00
Artikelcode: AR710BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoere uitstraling met de HotBath Archie Clickplug met schroef rond in Geborsteld Gunmetal PVD

Ben je op zoek naar een kraan die je badkamer een stoer en tijdloos uiterlijk geeft? Dan is de HotBath Archie Clickplug met schroef rond in Geborsteld Gunmetal PVD de perfecte keuze voor jou. Deze kraan onderscheidt zich door zijn unieke 'personality' en ambachtelijke afwerking.

Tijdloos en stoer: Geborsteld Gunmetal PVD

Geborsteld Gunmetal PVD is een finish die zich onderscheidt van andere kleuren. Het heeft een tijdloos en stoer uiterlijk dat je badkamer een opvallende uitstraling geeft. Deze duurzame coating is niet alleen bestand tegen krassen, maar behoudt ook zijn stoere look, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Daarnaast zorgt de prachtige geborstelde afwerking ervoor dat je kunt genieten van een echt ambachtelijk product.

Een kraan die je badkamer compleet maakt

Naast zijn indrukwekkende uiterlijk, biedt de HotBath Archie Clickplug met schroef rond in Geborsteld Gunmetal PVD ook uitstekende prestaties. Met zijn eenvoudige en intuïtieve bediening kun je moeiteloos genieten van een perfecte waterstroom. Bovendien voegt deze kraan functionaliteit toe aan je badkamer. Met één klik kun je de wastafelafvoer openen of sluiten, wat zorgt voor ultiem gebruiksgemak.

Kies voor de HotBath Archie Clickplug met schroef rond in Geborsteld Gunmetal PVD en geef je badkamer de stoere uitstraling die het verdient. Geniet van de tijdloze look, de duurzaamheid en de ambachtelijke afwerking van deze kraan. Bestel vandaag nog en creëer een badkamer die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.