HotBath

HotBath Archie Clickplug met schroef rond Geborsteld Koper PVD AR710BCP

Adviesprijs €155,00
€132,00 incl. BTW
Uw voordeel: €23,00
Artikelcode: AR710BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Clickplug met schroef rond Geborsteld Koper PVD AR710BCP

Deze HotBath Archie Clickplug met schroef is een ware eyecatcher voor jouw badkamer. Met zijn unieke geborsteld koper PVD afwerking is deze clickplug perfect voor degenen die op zoek zijn naar een kraan met karakter.

Geborsteld Koper PVD - Een levendige kraan met karakter

De Geborsteld Koper PVD afwerking van deze clickplug zorgt voor een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Het geeft jouw badkamer een warme en luxe uitstraling. Het beste van alles is dat de PVD-coating ervoor zorgt dat deze kraan zijn prachtige look behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Wat onderscheidt de Geborsteld Koper PVD afwerking van geborsteld koper zonder PVD? Het antwoord is eenvoudig: duurzaamheid en veroudering. Deze clickplug is voorzien van een krachtige PVD-coating die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit betekent dat jouw clickplug er altijd als nieuw uit blijft zien, zonder dat de kleur verandert.

Geborsteld Koper PVD is de perfecte keuze voor badkamerruimtes waar sfeer, luxe en design een belangrijke rol spelen. Laat jouw badkamer eruit springen met deze unieke clickplug met zijn duurzame en prachtige afwerking.

Kenmerken:

  • Geborsteld Koper PVD afwerking: Geeft jouw badkamer een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Behoudt zijn prachtige look, zelfs na jarenlang gebruik.
  • Duurzaam en bestand tegen slijtage: Met de krachtige PVD-coating is deze clickplug bestand tegen krassen, aanslag, corrosie en verkleuring.
  • Perfect voor elke badkamer: Of je nu gaat voor een sfeervolle, luxe of design badkamer, deze clickplug past perfect bij elke stijl.

Voeg een vleugje karakter en duurzaamheid toe aan jouw badkamer met de HotBath Archie Clickplug met schroef in Geborsteld Koper PVD. Kies voor een kraan die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook lang meegaat.