HotBath

HotBath Archie Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen) Geborsteld Gunmetal PVD AR430BGP

Adviesprijs €560,00
€476,00 incl. BTW
Uw voordeel: €84,00
Artikelcode: AR430BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoere uitstraling met de HotBath Archie Handdouche met wandsteun

Wil je jouw badkamer transformeren en een stoer uiterlijk geven? Dan is de HotBath Archie Handdouche met wandsteun dé perfecte keuze voor jou. Deze handdouche is voorzien van een uitlaat en een doucheslang van 1,5 meter, speciaal ontworpen voor inbouwkranen.

Een tijdloze en stoere afwerking met geborsteld gunmetal PVD

De kleur van deze handdouche is geborsteld gunmetal PVD (BGP). Deze unieke finish onderscheidt zich van andere afwerkingen door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Door te kiezen voor kranen in geborsteld gunmetal PVD geef je jouw badkamer een eigentijdse en karakteristieke look.

Wat deze kraan echt speciaal maakt, is de PVD-coating. Deze coating zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor uitstekende krasbestendigheid en duurzaamheid. Zelfs na jaren intensief gebruik zal deze stoere finish zijn glans niet verliezen. Deze handdouche is dus niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een verstandige investering voor de lange termijn.

Een prachtige geborstelde afwerking, symbool van vakmanschap

Naast de krachtige bescherming van de PVD-coating, heeft deze handdouche een prachtige geborstelde afwerking. Deze afwerking benadrukt het ambachtelijke karakter van het product en laat zien dat dit geen gewone handdouche is. Met de HotBath Archie Handdouche met wandsteun haal je een hoogwaardig en met zorg vervaardigd item in huis.

Kortom, de HotBath Archie Handdouche met wandsteun is niet zomaar een handdouche. Het is een stijlvolle en duurzame keuze met een tijdloze en stoere uitstraling - de finishing touch voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de unieke combinatie van functionaliteit en design!