HotBath

HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen) Geborsteld Koper PVD AR433BCP

Adviesprijs €490,00
€417,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: AR433BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een kraan met karakter: HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang

Als je op zoek bent naar een handdouche die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang de perfecte keuze. Of je nu je badkamer wilt opknappen of gewoon je douche-ervaring wilt verbeteren, deze handdouche zal zeker aan al je behoeften voldoen.

Een levendige uitstraling met Geborsteld Koper PVD

Deze handdouche is uitgevoerd in Geborsteld Koper PVD, een levendige en unieke kleur die je badkamer een eigentijdse uitstraling geeft. Dankzij de PVD-coating behoudt deze kraan zijn doorleefde uiterlijk, zelfs na jarenlang gebruik. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, zal deze finish niet van kleur veranderen en is het bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit maakt het de perfecte keuze voor stijlvolle en luxueuze badkamers waar je wilt genieten van een tijdloze uitstraling.

Voeg stijl toe aan je douche-ervaring

De HotBath Archie Handdouche wordt geleverd met een wandsteun en een doucheslang van 1,5 meter lang, waardoor je de ultieme flexibiliteit hebt tijdens het douchen. Of je nu kiest voor een ontspannende regendouchestraal of een verkwikkende massagestraal, deze handdouche biedt verschillende opties om aan jouw wensen te voldoen.

Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is deze handdouche niet alleen functioneel, maar ook een waardevolle toevoeging aan je badkamerinterieur. Bestel vandaag nog de HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang en geniet van een douche-ervaring met stijl!