HotBath

HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen) RVS316 AR433IX

Adviesprijs €360,00
€306,00 incl. BTW
Uw voordeel: €54,00
Artikelcode: AR433IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen) RVS316 AR433IX

Verrijk uw badkamer met de duurzaamheid van RVS 316

Maak uw badkamerroutine nog beter met de HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang van 1,5 meter. Deze handdouche is speciaal ontworpen voor opbouwkranen en is gemaakt van hoogwaardig RVS 316. In tegenstelling tot andere kranen, die meestal van messing zijn gemaakt, is de Archie-serie de enige die volledig vervaardigd is uit RVS 316.

  • Duurzaamheid en kwaliteit: RVS 316 is van de allerbeste kwaliteit en biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Deze handdouche is gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de dagelijkse belasting van de badkamer.
  • Een eyecatcher in uw badkamer: Het geborstelde oppervlak van de handdouche geeft een unieke uitstraling aan uw badkamer. De bedieningsknop is zelfs uitgevoerd met Vinyl Touch, waardoor het dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat. Het resultaat? Een handdouche die niet alleen functioneel is, maar ook de aandacht trekt.
  • Eenvoudige installatie: De HotBath Archie Handdouche wordt geleverd met een wandsteun en een doucheslang van 1,5 meter. Hierdoor kunt u de handdouche eenvoudig bevestigen en hem moeiteloos aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Upgrade uw badkamer met de HotBath Archie Handdouche

Ga voor duurzaamheid en stijl met de HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang van 1,5 meter. De combinatie van hoogwaardig RVS 316, geborsteld oppervlak en de unieke bedieningsknop met Vinyl Touch maakt deze handdouche een echte blikvanger in uw badkamer. Bestel vandaag nog en ervaar de luxe en kwaliteit van HotBath!