HotBath

HotBath Archie Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v inbouwkranen) RVS316 AR430IX

Adviesprijs €420,00
€357,00 incl. BTW
Uw voordeel: €63,00
Artikelcode: AR430IX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geniet van de duurzaamheid en stijl van de HotBath Archie Handdouche

Ben je op zoek naar een high-end handdouche die zowel stijlvol als duurzaam is? Dan is de HotBath Archie Handdouche met wandsteun, uitlaat en doucheslang van 1,5 meter de perfecte keuze voor jou. Met zijn RVS316 constructie en opvallende ontwerp is deze handdouche een echte blikvanger in elke badkamer.

Roestvrijstaal (RVS316) - de ultieme keuze voor duurzaamheid

Wanneer het gaat om duurzaamheid, is er geen compromis mogelijk. Daarom heeft HotBath ervoor gekozen om de Archie Handdouche volledig te vervaardigen uit RVS316. Dit hoogwaardige roestvrijstaal is van de allerbeste kwaliteit en biedt uitstekende weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Met deze handdouche hoef je je geen zorgen te maken over corrosie of slijtage - hij gaat jarenlang mee.

Naast zijn duurzaamheid is de HotBath Archie Handdouche ook een lust voor het oog. De geborstelde afwerking geeft een elegante uitstraling, terwijl de bedieningsknop met Vinyl Touch dezelfde lichtschittering heeft als een grammofoonplaat. Deze combinatie van stijl en functionaliteit maakt de Archie Handdouche de perfecte keuze voor diegenen die hun badkamer willen transformeren in een oase van luxe.

Makkelijk in gebruik en veelzijdig

De HotBath Archie Handdouche wordt geleverd met een handige wandsteun, uitlaat en een doucheslang van 1,5 meter. Dit maakt de installatie eenvoudig en zorgt ervoor dat je de handdouche op de gewenste positie kunt plaatsen. Of je nu de handdouche wilt gebruiken voor het afspoelen van shampoo of voor een ontspannende massage, met de HotBath Archie Handdouche heb je altijd het juiste gereedschap binnen handbereik.

Haal vandaag nog de HotBath Archie Handdouche in huis en geniet van de duurzaamheid, stijl en veelzijdigheid die dit hoogwaardige product te bieden heeft. Transformeer je badkamer en creëer een luxe spa-ervaring in je eigen huis.