HotBath

HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen) Geborsteld Gunmetal PVD AR433BGP

Adviesprijs €490,00
€417,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: AR433BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Archie Handdouche

Wil je jouw badkamer een stoere uitstraling geven? Dan is de HotBath Archie Handdouche met wandsteun en doucheslang 1,5 mtr (t.b.v opbouwkranen) in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP) de perfecte keuze. Met zijn tijdloze en stoere gunmetal finish zal deze handdouche zeker de aandacht trekken.

Tijdloos en stoer design

De geborstelde gunmetal PVD afwerking van deze handdouche is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook een duurzaam karakter. Dankzij de PVD-coating is deze handdouche krasbestendig en gaat hij jarenlang mee, zelfs bij intensief gebruik. Dit geeft je de zekerheid dat je nog lange tijd kunt genieten van de stoere uitstraling van deze handdouche.

Daarnaast laat de geborstelde afwerking zien dat dit product met veel aandacht en vakmanschap is gemaakt. Met de HotBath Archie Handdouche haal je een echt ambachtelijk product in huis dat jouw badkamer een unieke uitstraling geeft.

Hoge kwaliteit en eenvoudige installatie

De HotBath Archie Handdouche is niet alleen mooi, maar ook praktisch en functioneel. De handdouche wordt geleverd met een wandsteun en een doucheslang van 1,5 meter, speciaal ontworpen voor opbouwkranen. Dit maakt de installatie eenvoudig en probleemloos.

Daarnaast staat HotBath bekend om zijn hoge kwaliteit en vakmanschap. Met de HotBath Archie Handdouche haal je een betrouwbaar en duurzaam product in huis, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Geef jouw badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Archie Handdouche. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van de geborstelde gunmetal PVD afwerking.