HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper PVD CBA25BCP

Adviesprijs €1.206,00
€1.005,00 incl. BTW
Uw voordeel: €201,00
Artikelcode: CBA25BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Koper PVD CBA25BCP

Op zoek naar een handdoekrek dat niet alleen functioneel is, maar ook een ware eyecatcher in je badkamer? Maak kennis met het HotBath Cobber Handdoekrek in Geborsteld Koper PVD. Met zijn levendige uitstraling en unieke kleurtoon is dit handdoekrek de perfecte toevoeging aan elke stijlvolle badkamer.

Een verouderde look die behouden blijft

De Geborsteld Koper PVD-coating geeft dit handdoekrek een doorleefd uiterlijk. Deze finish zorgt ervoor dat de kraan een verouderde look heeft, die ook na jaren intensief gebruik behouden blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, verandert de kleur van dit handdoekrek niet op natuurlijke wijze. Dit maakt het de ideale keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid en consistentie.

Bestand tegen krassen, aanslag en slijtage

Niets is zo teleurstellend als een handdoekrek dat na verloop van tijd zijn glans verliest. Met de Geborsteld Koper PVD-coating hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze krachtige finish is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Zo blijft jouw handdoekrek er altijd als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Voor ruimtes waar sfeer, luxe en design belangrijk zijn, is het HotBath Cobber Handdoekrek in Geborsteld Koper PVD de perfecte keuze. Voeg een vleugje stijl toe aan je badkamer en geniet van de praktische functionaliteit van dit hoogwaardige handdoekrek. Bestel nu en maak van jouw badkamer een ware oase van luxe.