HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing PVD CBA25BBP

Adviesprijs €1.005,00
€854,00 incl. BTW
Uw voordeel: €151,00
Artikelcode: CBA25BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing PVD CBA25BBP

Een tijdloze uitstraling met geborsteld messing

Ben je op zoek naar een handdoekrek met een stijlvolle en klassieke uitstraling? Het HotBath Cobber Handdoekrek in de kleur Geborsteld Messing (BBP) is de perfecte keuze. Met zijn matte afwerking straalt dit handdoekrek elegantie en verfijning uit, waardoor het een onmisbaar accessoire is in je badkamer.

Een duurzame en corrosiebestendige keuze

De geborsteld messing PVD-coating op dit handdoekrek zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt het handdoekrek zijn glans en blijft het er als nieuw uitzien. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen kans tegen deze hoogwaardige coating. Zo kun je blijven genieten van de prachtige look van geborsteld messing.

Eenvoudige installatie en veelzijdigheid

Met het HotBath Cobber Handdoekrek hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocessen. Het handdoekrek wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen, zodat je het eenvoudig en snel kunt bevestigen in je badkamer. Daarnaast is het handdoekrek ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Het biedt voldoende ruimte voor het ophangen van meerdere handdoeken, waardoor je badkamer altijd opgeruimd en georganiseerd blijft.

Investeer in het HotBath Cobber Handdoekrek met zijn prachtige geborsteld messing PVD-afwerking en geniet van een tijdloze uitstraling gecombineerd met duurzaamheid. Bestel nu en ervaar de schoonheid en functionaliteit van dit unieke handdoekrek.