HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing CBA25BB

Adviesprijs €555,00
€472,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CBA25BB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing CBA25BB

Een stukje luxe in jouw badkamer

Met het HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing CBA25BB voeg je een vleugje luxe toe aan jouw badkamer. Dit handdoekrek is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

De kleur van dit handdoekrek is Geborsteld Messing zonder PVD coating. Geborsteld messing, ook wel brushed brass genoemd, is een kraan ‘met een touch of gold’. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor het handdoekrek een ambachtelijke uitstraling heeft.

Een ambachtelijk design

Het HotBath Cobber Handdoekrek is met zorg ontworpen en vervaardigd om een tijdloze charme toe te voegen aan jouw badkamer. Het geborsteld messing geeft het handdoekrek een luxueuze uitstraling, zonder schreeuwerig te ogen. De afwerking verandert op natuurlijke wijze van kleur, wat resulteert in een prachtig levendig effect. Het brengt een zekere rust met zich mee en maakt jouw badkamer helemaal af.

Met dit handdoekrek hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud. Gebruik eenvoudig een zilver- of koperpoets om het natuurlijke patina te onderhouden en de glans te behouden. Zo blijft het handdoekrek er altijd als nieuw uitzien.

Praktisch en veelzijdig

Het HotBath Cobber Handdoekrek is niet alleen een esthetisch pronkstuk in jouw badkamer, maar ook zeer praktisch in gebruik. Het biedt voldoende ruimte om meerdere handdoeken op te hangen, zodat je altijd een schone handdoek bij de hand hebt. Het handdoekrek heeft een stevige constructie en is ontworpen om lang mee te gaan.

Bovendien is het handdoekrek eenvoudig te monteren, waardoor je snel kunt genieten van het gemak en de elegantie die het biedt. Met het HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Messing CBA25BB haal je niet alleen een functioneel accessoire in huis, maar ook een stukje luxe waar je elke dag van kunt genieten.