HotBath

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Nikkel CBA25GN

Adviesprijs €666,00
€555,00 incl. BTW
Uw voordeel: €111,00
Artikelcode: CBA25GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Handdoekrek Geborsteld Nikkel CBA25GN

Een veelzijdig en stijlvol handdoekrek

Het HotBath Cobber Handdoekrek in de kleur Geborsteld Nikkel is een must-have toevoeging voor elke badkamer. Met zijn luxueuze uitstraling en ambachtelijke afwerking is dit handdoekrek een ware eyecatcher.

Een subtiele, warme gloed

De kleur Geborsteld Nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van zichzelf een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor het Cobber Handdoekrek een unieke en ambachtelijke uitstraling heeft.

Perfect in elke omgeving

Of je nu een minimalistische badkamer hebt of een ruimte vol rijke details, het HotBath Cobber Handdoekrek in Geborsteld Nikkel komt altijd tot zijn recht. Door te kiezen voor geborsteld nikkel, kies je voor een veelzijdig en stijlvol handdoekrek dat als een kameleon past bij elke omgeving.

  • Luxueuze uitstraling: Het geborstelde nikkel geeft het handdoekrek een luxe uitstraling die direct opvalt in de badkamer.
  • Ambachtelijke afwerking: De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elk handdoekrek uniek is en een ambachtelijke touch heeft.
  • Veelzijdigheid: Het Cobber Handdoekrek past zowel in minimalistische als gedetailleerde badkamers, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Met het HotBath Cobber Handdoekrek in Geborsteld Nikkel voeg je niet alleen een functioneel element toe aan je badkamer, maar ook een stijlvolle en luxueuze touch. Laat je verleiden door de subtiele gloed en ambachtelijke uitstraling van dit handdoekrek en maak je badkamer helemaal compleet.